Σπυρόπουλος Δικηγορική Εταιρεία

Διεθνείς συνεργασίες

Η «ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» αναπτύσσεται δυναμικά σε διεθνές επίπεδο και έχει χειριστεί υποθέσεις υπερεθνικού ενδιαφέροντος και αντικειμένου. Σε αυτό το πλαίσιο η εταιρεία μας συνεργάζεται με δικηγορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να επιτευχθεί η βέλτιστη εκπροσώπηση των εντολέων μας.

Η εταιρεία μας έχει στρατηγικούς εταίρους σε αρκετές  χώρες. Ενδεικτικά:

Το 2018 υπεγράφη σύμφωνο συνεργασίας της εταιρείας μας με τη δικηγορική εταιρεία “Caspian Legal Center” στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Δείτε την ιστοσελίδα της δικηγορικής εταιρείας  “Caspian Legal Center”:

Το 2019 υπεγράφη σύμφωνο συνεργασίας της εταιρείας μας με τη δικηγορική εταιρεία “Anastasiou Legal” στην Τυφλίδα της Γεωργίας.

Δείτε την ιστοσελίδα της δικηγορικής εταιρείας “Anastasiou Legal”: 

Το 2023 υπεγράφη σύμφωνο συνεργασίας της εταιρείας μας με τη δικηγορική εταιρεία “Paton y Asociados” στη Μαδρίτη της Ισπανίας.

Δείτε την ιστοσελίδα της δικηγορικής εταιρείας “Paton y Asociados”:

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Γιατί να μας επιλέξετε

Ο κύριος στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει μια προσέγγιση εστιασμένη γύρω από τον εντολέα, παρέχοντας ολοκληρωμένες συμβουλές και νομική βοήθεια και προτείνοντας εξατομικευμένες λύσεις, κατάλληλες για τα ζητήματα και τις ανάγκες κάθε εντολέα.

Η ομάδα μας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και συμβουλές στον νομικό και οικονομικό τομέα, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις επιθυμίες και ανάγκες των εντολέων μας.

0+
Εντολείς
0χρόνια
Δικηγορικής εμπειρίας
0+
Συνεργάτες