Αριστοτέλης Κομποθρέκας

Αριστοτέλης Κομποθρέκας

Σύμβουλος Τεχνολογίας Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) υπ. Διδάκτωρ τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Πατρών

Τηλέφωνο +302110135653

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Αριστοτέλης Κομποθρέκας έχει μακρά εμπειρία σε θέματα πληροφορικής. Έχει τη θέση του συμβούλου πληροφορικής στην εταιρεία μας από το 2013.

Αποφοίτησε από το τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στις Μεθόδους Λήψεις Αποφάσεων μέσω Πληροφοριακών Συστημάτων από το ίδιο Πανεπιστήμιο.

Είναι υπ. Διδάκτορας του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών. H διδακτορική του έρευνα αφορά τους αλγόριθμους εξόρυξης γραφημάτων και την εφαρμογή τους στο Viral Marketing.

Έχει δημιουργήσει καινοτόμες εφαρμογές που έχουν χρησιμοποιηθεί για τη διαχείριση δεδομένων από διάφορες εταιρίες και φορείς, στο πλαίσιο διαφόρων projects.

Οι αναπτυγμένες του δεξιότητές σε ζητήματα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και στην ανάπτυξη εφαρμογών για προσαρμοσμένες λειτουργίες είναι ζωτικής σημασίας για ενημερωμένη νομική συμβουλευτική σε θέματα πληροφορικής και προσωπικών δεδομένων.

Η Ομάδα μας