Δικηγορική Εταιρεία Σπυρόπουλος

Όροι Χρήσης

H εταιρεία «ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (εφεξής «η Εταιρεία») έχει δημιουργήσει και διαχειρίζεται τον ιστότοπο www.spyropouloslawfirm.gr.

Ο παρών ιστότοπος καθώς και οποιοδήποτε φερώνυμο (π.χ. εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα) λειτουργεί υπό τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. Ο επισκέπτης/χρήστης του ιστοτόπου καλείται να διαβάσει προσεκτικά τους παρόντες όρους χρήσης, και μόνο εφόσον συμφωνεί με αυτούς πλήρως και στο σύνολο τους, μπορεί να περιηγηθεί στις υπόλοιπες σελίδες αυτού.

Οι παρόντες όροι μπορούν να μεταβληθούν ανά πάσα στιγμή και χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του επισκέπτη. Όλες οι υπηρεσίες του ιστοτόπου καθώς και οποιεσδήποτε νέες υπηρεσίες συμπεριληφθούν στο μέλλον υπόκεινται στους παρόντες όρους χρήσης.

Πνευματικά Δικαιώματα

Εκτός από τα πνευματικά δικαιώματα που ανήκουν σε τρίτους, όλο το περιεχόμενο που αναρτάται στον ιστότοπο www.spyropouloslawfirm.gr (ενδεικτικά κείμενα, σήματα, εικόνες, φωτογραφίες, ηλεκτρονικά αρχεία κ.ο.κ) ανήκει στην Εταιρεία και προστατεύεται από την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία για τα πνευματικά δικαιώματα.

Το υλικό που αναρτάται από την Εταιρεία στον ιστότοπο παρέχεται αποκλειστικά για ιδιωτική – μη εμπορική χρήση. Απαγορεύεται η αναμετάδοση, τροποποίηση, αντιγραφή, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, διανομή, σύνθεση παράγωγων εργασιών, αποθήκευση ή η με οποιονδήποτε τρόπο εμπορική ή άλλη εκμετάλλευση του ως άνω υλικού χωρίς την προηγούμενη έγκριση από την Εταιρεία.

Περιορισμός Ευθύνης

Η Εταιρεία δεν εγγυάται ότι ο ιστότοπος είναι πλήρως ασφαλής, χωρίς ιούς ή άλλο κακόβουλο λογισμικό και δεν ευθύνεται για κανενός είδους ζημία που τυχόν προκληθεί στο χρήστη κατά την προσπέλαση σε αυτόν, ακόμα και αν αυτή οφείλεται σε αμέλεια της Εταιρείας. Ο χρήστης περιηγείται στον ιστότοπο με αποκλειστικά δική του ευθύνη και καλείται να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας της ασφάλειας και ακεραιότητας των συσκευών του.

Στην περίπτωση που υπάρχουν στο περιεχόμενο εξωτερικοί σύνδεσμοι προς άλλες ιστοσελίδες (external links) ο χρήστης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την επίσκεψη του και ο κάτοχος της εκάστοτε τρίτης ιστοσελίδας έχει την αποκλειστική ευθύνη του περιεχομένου της. Η Εταιρεία δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο τρίτων ιστοτόπων ακόμα και αν κατευθύνει σε αυτούς.

Αποκλεισμός Ευθύνης για τις Πληροφορίες

Η οποιαδήποτε αναφορά στον ιστότοπο σε οποιοδήποτε ζήτημα σε καμία περίπτωση δεν συνιστά ούτε δύναται να αποτελέσει νομική συμβουλή ή παροχή νομικής υπηρεσίας οποιασδήποτε μορφής. Η Εταιρεία και οποιοσδήποτε από τους συνεργάτες της δεν έχει, ούτε δύναται να θεωρηθεί υπό οιεσδήποτε συνθήκες ότι έχει, οποιαδήποτε ευθύνη για το περιεχόμενο του ιστότοπου.

Προσωπικά Δεδομένα

Σχετικά με την πολιτική που ακολουθείται αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα καθώς και την πολιτική σχετικά με τα «cookies» μπορείτε να ενημερωθείτε κάνοντας κλικ στους ακόλουθους συνδέσμους:

Τελικές Διατάξεις

Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, ενώ αρμόδια για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς είναι αποκλειστικά τα δικαστήρια της Αθήνας.

Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον ιστότοπο www.spyropouloslawfirm.gr ή επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με την Εταιρεία, μπορείτε να στείλετε email στη διεύθυνση info@spyropouloslawfirm.gr ή να καλέσετε στο 2110135653.