Προστατεύουμε την επιχειρηματική δραστηριότητα όπως αυτή εκφράζεται μέσω πνευματικών δημιουργημάτων καθώς και κάθε καινοτομίας.

Πνευματική & βιομηχανική ιδιοκτησία

Η δικηγορική μας εταιρεία στηρίζει την καλλιτεχνική δραστηριότητα και την καινοτομία παρέχοντας νομική υποστήριξη για την κατοχύρωση εμπορικών σημάτων, βιομηχανικών σχεδίων και ευρεσιτεχνιών και καλλιτεχνικών ή άλλης φύσεως έργων.

Επίσης, οι δικηγόροι της εταιρείας μας έχουν εκπροσωπήσει κάποιες από τις πλέον γνωστές εταιρείες στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά ζητήματα πνευματικής ιδιοκτησίας και έχουν πολύχρονη εμπειρία στη δικαστική και εξωδικαστική προστασία προσβολών κατά προστατευόμενων έργων συγγραφέων, ποιητών, φωτογράφων, συνθετών, στιχουργών, προγραμματιστών αλλά και ερμηνευτών και οποιουδήποτε κατέχει ηθικό ή περιουσιακό δικαίωμα επί πνευματικού έργου.

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Γιατί να μας επιλέξετε

Ο κύριος στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει μια προσέγγιση εστιασμένη γύρω από τον εντολέα, παρέχοντας ολοκληρωμένες συμβουλές και νομική βοήθεια και προτείνοντας εξατομικευμένες λύσεις, κατάλληλες για τα ζητήματα και τις ανάγκες κάθε εντολέα.

Η ομάδα μας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και συμβουλές στον νομικό και οικονομικό τομέα, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις επιθυμίες και ανάγκες των εντολέων μας.

0+
Εντολείς
0χρόνια
Δικηγορικής εμπειρίας
0+
Συνεργάτες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας για την υπόθεσή σας

    Η Ομάδα μας